Tips Hadiah Untuk Yang Tersayang

11:30:00 AM

♥ Love t-shirt


♥ Carved message : cairkan coklat atau lilin dan bentukkan menjadi  hati besar. Setelah kering, ukir lilin dan coklat tersebut dengan menggunakan pisau. Ukir nama dan kata-kata manis ucapan dari kamu.



♥ Cute memory box : hadiahkan sebuah kotak comel untuk simpan kenangan anda bersama .



♥ Scrap book : sememangnya memerlukan usaha yang lebih tetapi akan menjadi hadiah paling bermakna. Buat satu buku khusus tentang kamu dan yang tersayang, ala-ala diari. Hiasi dengan foto dan barangan kenangan contohnya bunga yang dikirimkan atau tiket wayang pertama ditonton bersama.


♥ Chef : sediakan hidangan istimewa khas buat yang tersayang.


♥ Surat cinta : Kebanyakan sering menghantar mesej ringkas, emel dan sebagainya. Apa kata tuliskan sepucuk surat cinta khusus untuknya. Buat mengikut kreativiti tersendiri.

♥ Cd lagu : Hadiahkan cd lagu dengan dimuatkan dengan lagu-lagu kegemaran kamu berdua atau lagu romantik pilihan kamu. Nak special lagi? Nyanyi la :P

You Might Also Like

10 comments

  1. Wahh..semua hadiah ni yang romantik-romantik..mesti terharu kalau dapat hadiah macam ni.. ^_^

    ReplyDelete
  2. teringat dulu buat kad birthday untuk seseorang..tapi sayang takde jodoh kan..hehe.

    paling suku idea scrap book tu :)

    ReplyDelete
  3. saye jd chef je kot hehehe
    salam aidilfitri :)

    ReplyDelete
  4. Banyaknye hadiah istimewa yang akak tak terpikirkan pun.
    Tapi, paling malas tang nak ukir coklat tu.
    Tempah baju idea yang mudah jugak kan?
    Scrap book tu dah lama nak buat tapi xtau cemane..gi buat kat kedai gambar je ke cemane?

    ReplyDelete
    Replies
    1. scrapbook boleh buat sendiri hee macam kita wat scrap book masa sekolah2 dulu, tapi yang ni special sikit..mungkin boleh beli buku kosong hardcover pastu hias luaran dan dalaman tu , letak gambar-gambar kenangan hee

      Delete
  5. Nice sharing :) Boleh ambil idea buat hadiah bagi senior yang graduate tahun ni ^^ Thanks

    ReplyDelete
  6. wahh! nice nyaa..

    nanti da kawen bole la cuba. hehe

    ReplyDelete
  7. bestnya kalau dapat drpd org tersayang tp mslhnya jiwa kental sgt.. haha...

    ReplyDelete
  8. wah, menarik and sangat romantik! tapi saya single lagi. sooooo.. nanti2 je la.. ^^

    ReplyDelete

Featured Post

Followers