Segmen Blogwalking Pink Ladies #2 Sudah Tamat ♥

9:21:00 PM


Assalamualaikum dan salam sejahtera ♥♥
Jutaan terima masih pada ladies yang sudi join segmen singkat dari Mind Meld :)
 Mohon maaf sekiranya saya lambat senarai peserta..huhu. tak sempat nak on lappy lagi. Post minggu ni semuanya dah schedule..
Insyaallah sekiranya berkesempatan malam esok saya akan update list terkini, dan blogwalk habisan hee. Dan pemenang bertuah akan diumumkan malam Jumaat ini ♥
Maaf sekali lagi ya :)

**update post dari smartphone
*** baru perasan..tertinggal perkataan 'update'..lambat 'update' senarai peserta..
tu la kelemahan kalau dari fon je..bukan nye besar macam tab ke..lappy..
anyway, pemenang bertuah dah diumumkan :)

You Might Also Like

5 comments

  1. Hmm.. tak sempat nak join :/ Terlambat 11 jam xD

    ReplyDelete
  2. take your time dear... akak tunggu jer

    ReplyDelete
  3. PC tab buat hal pulak ni.
    - Tak semena-mena password bertukar.
    Hairan bin Ajaib.

    ReplyDelete

Featured Post

Followers