Sponsors Wanted !

12:00:00 AM


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Mind Meld sedang merancang untuk mengadakan giveaway dan mengikut planning, 
giveaway ini akan berlangsung pada 1 September 2014 insyaallah.
Jadi, dengan rasa penuh berbesar hati ingin menjemput mana-mana bloggers atau pemilik online shoppers perhaps? untuk sudi menjadi sponsor kepada giveaway yang akan dibuat tak lama lagi ini.

Syarat-syarat nak jadi sponsor?
Simple sahaja..yang paling utama ialah KEJUJURAN sahaja k?
yang lain-lain akan aku huraikan di bawah ni.

Kelebihan jadi sponsor?
pasti ramai yang tahu kan, untuk tingkatkan lagi pageviews serta followers, 
di samping dapat menambah kenalan serta mempromosikan produk ataupun blog anda.
Insyaallah, giveaway kali ini adalah yang kedua terakhir sebelum birthday Mind Meld giveaway yang akan juga dilancarkan pada akhir Disember. (lama lagi...)

Tarikh tutup pencarian sponsors ialah pada 20 Ogos 2014 11.59 malam

Syarat-syarat Sponsorship :
  • Mestilah warganegara Malaysia 
  • Terbuka kepada pemilik blog ataupun online shops
  • Items yang boleh disponsor : barangan pos, topup , dan voucher sahaja.
  • Maximum 2 syarat untuk diberikan kepada peserta.
Kepada yang berminat boleh pm Irene di fb atau emelkan pada princessiola3190@gmail.com
**jangan lupa drop comment dibawah sekiranya anda emel ya, kalau pm di fb tak perlu pun tak apa.

"terima kasih tak terhingga kepada yang memberi maklum balas yang memberansangkan. Insyaallah sekiranya tiada aral melintang , GA akan dilaksanakan pada 1 September 2014."

You Might Also Like

19 comments

  1. salam perkenalan.
    baru dtg singgah sni ..trus folow ^_^

    jom join 1st GA MG :)
    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    nk sponsor? email MG nanti ye . tq :)

    ReplyDelete
  2. semoga berhasil mendapatkan sponsor... good luck!!

    ReplyDelete
  3. sy blh jd sponsor...blh emel sy di milahilas0605@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Nak jadi sponsor.
    Pm FB Nazeck Zenal.
    2 syarat mudah je:)

    ReplyDelete
  5. Blogwalked!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. dijemput utk sertai GA dhiya yang pertama. Harap2 dapat sambutan :)

    http://dhiyadahlia.blogspot.com/2014/08/dhiyas-first-giveaway.html


    ReplyDelete
  7. 안녕하세요~~! this is twinscraftlife^^ Please visit our blog shop^^ 꼭 오세요~~ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Singgah dari segmen "Senarai URL blog Mia Liana

    jemput singgah blog Wawa - KLIK

    ReplyDelete
  9. Singgah kembali...
    TQ kerana singgah blog Mrs. A

    ReplyDelete
  10. Salam..
    Macam menarik offer ni..
    Jemput join Segmen ini
    http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  11. salam..singgah dari segmen mia liana..

    nak jadi sponsor jugak..nanti anta email..

    ReplyDelete
  12. Salam, open lg x... pape ti weChat cikna ye " Fadzliena"

    ReplyDelete

Featured Post

Followers