Segmen Blogwalking : When I Was A Kid by Aina Akmal

5:59:00 PM


Assalamualaikum dan salam sejahtera !

Hmm kenangan masa kecik-kecik dulu ye..
Paling ingat sekali spek..dulu-dulu spek macam harry potter je..bulat
tak ada fesyen macam old school ke..frameless ke..half frame..
(masa zaman sekolah rendah)
Mata dah la sepet..pastu masa tu tak pakai tudung..(sekolah convent)
Tengok gambar lama-lama macam apek je..huhu
bukan amoi..gelap je dulu.

Gaya tak feminin pun..kiranya boleh malu gak la kalau gambar-gambar gitu leak hahaha..
Bila dah sekolah menengah (sekolah berasrama penuh),
dah lain la sikit..reti la nak control dan gaya ke arah feminin skit.
Kulit pun dah cerah balik.. spek pun dah lain.. nampak macam amoi dah la..
Sampai waktu first day, masuk dorm..kawan ingat aku ni mualaf...hahahaha
(tudung pun tak berapa reti nak pakai..wajah lak chinese look..kira nampak cam mualaf la..ciss)

Hihi tu je kot kenangan yang tak boleh blah.. 
Ingat balik, rasa nak gelak je..

**ps: jom join hee..klik banner di atas..super duper easy


You Might Also Like

17 comments

  1. Replies
    1. nampak cam budak pandai...nerdy hihi

      Delete
  2. hahaha nice!

    nanti nadya join jugak.. goodluck :)

    ReplyDelete
  3. Biasalah time kecik-kecik duluu kan? XD

    thanks sebab join sys. boleh check url sys dekat sini. tq. ^^

    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking-when.html

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmennnn ... hehehe. nerdy tapi comel tauuu

    ReplyDelete
  5. dulu mana la tau fesyen kan iolaa.. hahaha..
    btw selamat bersegmen :D

    ReplyDelete
  6. Hahaha, mengalami pengalaman yang sama :) Pernah pakai Spek bulat2 :p

    ReplyDelete
  7. Salam. Saya dari segmen yang sama. Nice story. =)

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen yunk.. kelakar baca kenangan awak dear.. kikiki

    ReplyDelete
  9. hahaha mesti comel kan pakai spek tu xDD

    http://the-astraphobia.blogspot.com/2014/08/segem-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    ReplyDelete
  10. hahahha... lawak lah... saya datang dari segmen yang sama... BLOG JINDRISSKA

    ReplyDelete
  11. hi.. singgah dari segmen yg sama.. Good luck!

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/09/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    ReplyDelete
  12. jom join segmen saya :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/09/segmen-pencarian-bloglist-september-by.html

    ReplyDelete
  13. hihihih samalah kita pakai spek dari sekolah rendah. dahlah pendek kemetot then duduk belakang cikgu susun. terus macam apa aje nak tengok blackboard kena kenyit kecikkan mata. then pi la buat spek. ingat lagi spek first ada mickey mouse hahaha.. lepas tu malu nak pakai kawan-kawan dok ejek rabun..

    CT datang singgah sini.. Maaf lambat baru ada masa menjenguk..
    Done follow sini lama dah..
    Jemput singgah -- When CT Was A Kid

    Jemput Singgah :D
    Komen Sikit Wajah Baru Blog CT

    ReplyDelete

Featured Post

Followers