Koleksi Heels Menarik dan Terkenal

12:00:00 PM

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Cuti-cuti begini, kalau tiada kerja atau apa-apa nak buat
selalunya hanya melayari internet sahaja lah.
Tengok-tengok atau baca artikel tentang perkara-perkara yang best dan terbaru.
Dalam sibuk tercari-cari gambar comel-comel, terlintas satu gambar heels yang cantik ni.
Kemudian? apa lagi..search gambar tentang heels je la.. 
jom usha-usha sama sama..hehe..

Sepasang sepatu dari jenama Louboutins. Jenama mewah ini terkenal dengan
signature tapak merah nya. 
Killer heels

Heels rekaan Jimmy Choo, anak watan Malaysia
Red Heels dari Balenciaga

Kalau yang pelik-pelik...haruslah style Lady Gaga..
Macam mana jalan pun tak tahu..tak sakit ke..kan?
Stuart Weitzman, brand paling mewah sekali. Banyak menghasilkan sepatu-sepatu termahal didunia.
Sebab apa mahal? Sebab embellishments yang diletak, adalah terdiri daripada batu permata seperti berlian, rubi.
Kasut ini bernilai lebih daripada 1 juta dollar. 

**cantik memang cantik..tapi mampu ke nak pakai tinggi-tinggi macam ni? Utamakan kesihatan dan keselesaan yang penting.


You Might Also Like

7 comments

  1. Cannntikkkk tapi tapi tapiiiii Dayah tak boleh pakai tumit tinggi T_T gayattttt

    ReplyDelete
  2. style lady gaga.. pehh xsakit lak kaki tuu kan -,-

    ReplyDelete
  3. cantik kasut ! btw follow sini :D

    http://funnyvelove.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. wah..suka yang loboutin kaler silver tu.kalau aku kaya...

    ReplyDelete
  5. Betul.
    Nanti mesti datang jumpa doktor n mengadu sakit belakang.

    ReplyDelete
  6. Kasut yang style dan simple pilihan Fuza.
    Hat pelik2 tu?? Sakitnya kaki

    ReplyDelete

Featured Post

Followers