Tahun Baru, Permulaan Baru

1:08:00 PM


Assalamualaikum..

Hari ni bermula lah permulaan buku baru untuk 365 hari yang mendatang..
Selalu mesti ada yang akan bertanya tentang azam baru kan? Apa azam baru korang? hehe.. 

Kalau azam tahun lepas tak tercapai, boleh la ambil kesempatan dan peluang yang ada untuk memenuhi..Selagi nyawa dikandung badan, selagi Allah Taala beri peluang, selagi itulah kita berusaha.. 
Bak kata geng RM.. Fighting ! Fighting !

Berjuanglah selagi mampu..

Alhamdulillah, azam tahun lepas aku tercapai la jugak dengan kehendakNya..iaitu mendapat ijazah kelas pertama..Syukur...tak payah bayar PTPTN hehe itu yang penting..

Apa azam aku tahun ni lak? humm..ni wishlist aku untuk tahun baru,,tahun kuda :

  • dapat kerja tetap..huuu tak nak menganggur..=(
  • nak wat preparation kahwin at the end of the year sebab banyak sale =P berangan je lebih. macam dah boley kahwin lak.. doa-doakn ya hu
  • beli handphone/gajet baru guna duit sendri haha
tu je kot.. yang paling besar dua teratas la..hehe 
Korang lak? apa azam tahun ni.. =)

Selamat tahun baru !


You Might Also Like

0 comments

Featured Post

Followers