Pencarian Bloglist by Fiona Ellallynx

10:57:00 AM


Ha, ni antara segmen yang paling latest aku join. Jom bloggers, 
support segmen anjuran Fiona Ellallynx 

Dalam segmen ini, peserta diminta untuk ceritakan serba sedikit
tentang diri dan impian tersendiri.

Boleh kita kenal-kenal dengan bloggers lain kan? di samping dapat join segmen, ikatan
silaturahim pun insyaallah terbina.

Serba-serbi Tentang Iola

Assalamualaikum dan hi ^^
Lebih selesa dikenali sebagai Iola. Berasal dari bahagian utara iaitu the famous pearl island hehe.
Seorang yang agak pemalu di luaran tapi bila dah kenal,
memang terlebih peramah ada kalanya.
Menyukai warna lembut seperti warna-warna pastel
dan sangat menggemari rancangan Running Man.
Bekas pelajar jurusan biologi dan baru sahaja tamat bergraduasi ijazah sarjana muda.

Impian Iola?

Ingin cepat-cepat dapat kerja huhu..tak nak tanam anggur lama-lama..
nak berbakti kepada kedua ibu bapa dan keluarga tercinta
dan menjadi insan yang berguna pada agama, bangsa dan negara 

insyaallah.


You Might Also Like

0 comments

Featured Post

Followers