Pengkhianat !

11:03:00 AM


Assalamualaikum dan annyeonghaseyo !!

Entry kali ini, aku nak share tentang "pengkhianat" kesukaan aku.
Hehe..sapa tak kenal dengan gelaran 

"Framer Kwangsoo"
"Icon of Betrayal"
"Prince of Asia"
"Kwang-ja"
"Kwangvatar"

and the most favourite nick is
"Giraffe"
Kwang soo kan sangat tinggi..lebih dari 6 kaki kot..

Aku paling sedih..nak kata sedih, nak tergelak pun ada juga 
waktu Runningman episod 115, game yang dibuat di kawasan berlumpur.
Kaki Kwangsoo tak muat dalam boot! Kasihan sangat tengok dia
bersusah payah nak sumbat juga kaki.
Akhirnya, boot terpaksa dipotong sedikit di bahagian depan, terkeluar la jari-jemari kaki
Girraffe ni. Kasihan sangat! **diiringi muzik sedih, setiap kali Kwang soo dalam kesusahan.
Bertambah sedih dan tergelak lagi, bila nampak Kwang soo balut dengan plastik pula
kat boot dia. Aduyaii..



Jom tengok serba sedikit tentang Kwang soo yang comel ni 

  • dilahirkan pada 14 July 1985
  • berasal dari Namyangju, Korea Selatan
  • mendapat pendidikan di Dong-Ah Institute of Media and Arts, dalam jurusan Broadcasting
  • mempunyai ketinggian 1.93 m
  • memulakan kerjaya sebagai model 
  • Antara filem yang dibintangi : Battlefield Heroes, The Scent, All About My Wife, Dinosaur Adventure 3D
  • Antara drama yang terlibat : Dong Yi, The Innocent Man, Goddess of Fire
  • Ayahnya mempunyai sebuah kilang perabot (episod 165)

Haha..comel je Kwangsoo masa kecil.. Muka Kwangsoo tak berapa iras cam ayah dia ja kan?
Ayah dia kata, Kwang Soo mungkin dah tak iras ayah dan emak nya disebabkan
rancangan Runningman. haha entahla 

Theme song Kwangsoo..St Agnes and The Burning Train by Sting
hehe..enjoy

You Might Also Like

3 comments

  1. haha. the betrayer.. geram gak kat kwangso ni kadang2 bila tengok running man.. dia ni memang a wet blanket.. haha. tapi kadang2, aksi dia tu, lawak giler..

    ReplyDelete
  2. haha.. kwang soo pengkhianat2 pun ttp kelakar giloss... :D

    ReplyDelete

Featured Post

Followers