Latest Interest

9:35:00 AM

Assalamualaikum dan Hi ^^

Sempena semangat study tutorial adobe Illustrator , semalam aku dah buat beberapa imej baru.. yeehaa 


hihi Cik Siti


Octopy!


saja try nak buat a face for the blog..kot boleh jadikan avatar ka mungkin hehe


hee belajar cara nak buat dreamy eye hehe


Kesimpulannya, rasa excited nak buat sendiri ni telah mendorong aku
untuk jadikan sebagai latest interest aku.
Sementara masih ada banyak masa dan ruang lagi ini, mungkin aku boleh tambah kan
ilmu dalam bidang ini, lepas tu boleh update resume latest punya lak nanti.
hoho

You Might Also Like

6 comments

  1. comelnye...boleh buat utk syira ni..ehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi ley..dah terer t, iola wat freebies

      Delete
  2. Replies
    1. hihi terima kasih ^^ sotong kaki empat ja haha

      Delete
  3. kretip nya.. hehe.. suka yang mata tu. hebat

    ReplyDelete

Featured Post

Followers