segmen: AZAM BARU DI TAHUN BARU

8:52:00 PM



Hari ini aku join segmen dari Ayu Insyirah .

hihi aku nak share sikit azam aku untuk tahun kuda 2014 ni.
  • nak jadi driver yang cekap. huu insyaallah..kena lawan rasa takot ni
  • mendapat kerjaya tetap. 

keyh,  itu sahaja target untuk tahun ini.
tak nak letak banyak sangat,
nanti tak tercapai pula

Amin, insyaallah 

You Might Also Like

2 comments

  1. salam...semoga azam tahun ni tercapai...maaf ye.. ayu lambat blogwalking ke blog kawan2 yg join segmen ni... baru ni la ade masa hehee.. ada masa nanti boleh la berblogwalking ye...dan sudi2kan lah join segmen baru ayu sempena tahun baru cina ni...tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/senarai-peserta-segmen-azam-baru-di.html

    ReplyDelete

Featured Post

Followers