WW#39 : How To Talk To Short People

9:30:00 AM


Unless, kalau nak hug :)

You Might Also Like

8 comments

  1. tak patutlah sebab seolah memerli pula kan

    ReplyDelete
  2. BW disini ...

    Salam kenalan ..

    terasa kita euw!

    ReplyDelete
  3. Hahaha nasib baik tak pernah try yg bawah tu :3

    ReplyDelete
  4. unless kalau cakap dengan budak kecik. mesti la kena tunduk ye dak. hehe

    ReplyDelete
  5. pernah jadi yg rendah tu. ya Allah, kawan2 kat sini banyak yg tinggi2, memang sakit leher bila berbual dgn diorang :) kalau dalam tmpt yg ada tempat duduk, duduklah. haha lagi better kot level mata sama T_T

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  6. Akak memang short.
    Tapi,rupanya ada yang shorter.

    ReplyDelete

Featured Post

Followers