Beli Shawl Dari Diya Adeena

9:00:00 AM


Assalamualaikum dan salam sejahtera :)
Hihi..sejak mula belajar pakai shawl ni, 
gigit jari saja bila usha-usha butik online yang jual shawl cantik-cantik ni.
Cantik-cantik juga, yang pasti aurah kena jaga hii insyaallah.
Berkenan aku dengan shawl dari Diya Adeena. First time beli, sempena ada November Sales hari tu.
Price markdown untuk semua jenis shawl.
Ha..apa lagi..makin giat la aku nak memilih shawl yang betul-betul bertepatan di hati.
Apa yang unik di Diya Adeena ni, ialah shawl nya panjang serta LEBAR hii..
Material yang digunakan pun berkualiti dan dapat bentuk susunan flowy.


hehe nak tunjuk shawl je, bukan orang nye ye :)
Aku beli dusty pink LULU dan gold NUHA.
Sebenarnya, at first aku agak skeptical nak pakai LULU sebab kain nye lembut tak sekeras NUHA.
Dalam hati dah rasa betul ke aku beli ni, pulak dah..
Tapi bila pakai, serius tak rasa pelik.
Bila ada konfiden, tak ada masalah lepas tu.
(dulu pernah beli di Tudung People, 
kain sangat lembut, bila pakai aku rasa macam bulat sangat huhu..tu fobia) 
Tapi alhamdulillah, puas hati dengan LULU.
hee insyaallah, yakin rasa bila pakai. :)

Harga nya berpatutan seiring dengan kualiti serta kelebaran shawl ni. memang LEBAR k.
Ada rezeki boleh repeat lagi hihi.

Toodles~

You Might Also Like

8 comments

  1. Lawa. Knp tutup muka si cantik tu. Takut ramai usha ke. hehehe
    Jemput singgah : Barang Dari Zalora Dah Sampai!

    ReplyDelete
  2. Yang penting memenuhi apa yang disyariatkan..kita tidak sempurna namun mesti berusaha menyempurnakan apa sewaharnya.,

    ReplyDelete
  3. okay cantik! suka kaler2 pastel camni. ^^

    ReplyDelete
  4. lawanya colour dia.. lembut je.. sesuai dengan warna kulit kita..

    ReplyDelete
  5. Seyes cantik.
    Kenapa censored tang muka?
    Nak usha jugaklah.
    Thanx iola.

    ReplyDelete

Featured Post

Followers