First Time Beli dari Lazada

9:00:00 AM


Assalamualaikum dan salam sejahtera !

Dah lama teringin nak beli mini sewing machine ni. 
Tengok review kawan-kawan serta bloggers yang pernah beli, rasa macam okay je..
So terus usha-usha di Lazada.
Perbagai barangan yang dijual, boleh rambang mata.hoho..
tapi kena hati-hati lah kan sebagai potential buyer.
Tengok tarikh delivery nya bila serta check siapa supplier nya.
Kalau dari Lazada, mudah sedikit.
Sebab banyak vendor atau supplier yang menjual produk di Lazada..umpama virtual shoppling complex.

Untuk pertama kali purchase ni, aku beli mini sewing machine (RM 43.00), Toshiba pendrive 8gb (RM 14.00) dan powerbank 3000mAh (RM 20.00). Total RM77.00 free shipping.

Free shipping bila beli lebih daripada RM75.00.
Sangat pantas. Order hari ni, malam tu dah dapat update, esok start shipping, lusa dapat dah.
(bergantung pada detail delivery, ada mention sebelum nak beli tu)

So far, aku dah guna powerbank dan pendrive hee.. yang mesin tu tak sempat nak start lagi atau godek-godek lagi huhu .. ingat hujung minggu ni nak buat projek hihi.
insyaallah, nanti aku updatekan perkembangan menggunakan mesin mini ni hee

Toodles~

You Might Also Like

9 comments

  1. wah bestnyaaa.. mesin tuu nampak comel :D

    ReplyDelete
  2. Power bank & pendrive ok ke?
    Nanti update pasal mesin jahit pulak.

    ReplyDelete
  3. tadi usha mesin ni jgk..kebetulan pulak kite ye..teringin nak menjahit skrg ni..walapun x berape reti..td tgk rm39 kat lazada...

    ReplyDelete
  4. memang murah gila barang dia, honestly!

    ReplyDelete
  5. wahh, tak tau pulak under rm50 ja mesin jahit mini tu. macam teringin ja nak beli. at least boleh asah skill baru. huhu

    ReplyDelete
  6. wahh, tak tau pulak under rm50 ja mesin jahit mini tu. macam teringin ja nak beli. at least boleh asah skill baru. huhu

    ReplyDelete

Featured Post

Followers