Bahagia Suami Isteri

8:00:00 AM


Perkongsian daripada Fynn Jamal.

Ibu pesan pada aku pada hampir malam perkahwinan aku-- macammana payah pun hidup suami isteri satu hari nanti..tidur berasingan jangan walau sekali. 
Marah macammana, bengang macammana-- ajar diri agar tidak biasa tidur tanpa salah satunya.
Rimas macammana, merajuk macammana-- tidur mesti satu selimut berdua. 
Pastu bangun pagi tu buat2lah terlanggar tersangkut jari tersauk rangkul konon2 tak sengaja. hahaha. 
Padahal. HAHAHAAH.
This is the man Allah amaanah me with. no marriage face no difficulties. giler apa lancar je hidup. mana ada.
But we can all try to make things easier for each other. 
Buruk mana pasangan kita-- buruk kita entah macammana; kira untung dia sudi terima kita. kan? 
Mari jadi perfect for each other, dan bukan kita nak yang perfect sahaja. kita pun bukan perfect mana.



You Might Also Like

8 comments

  1. alahai. setuju dgn entry ni..
    nice sharing.
    bole guna da kawen nt ^^

    ReplyDelete
  2. lepas baca ni kan.. hmm.. tetiba rasa nak jejak alam perkahwinan.. hikhikhik. no marriage face no difficulties, yeap! so trueeee.

    ReplyDelete

Featured Post

Followers