Hello World !

10:40:00 AM

Assalamualaikum dan salam sejahtera !!
Oh my..nak dekat dua minggu rasanya tak buka blog dan blogwalking.
Segala posts yang aku scheduled kan tamat hari ini. (sepanjang aku tak buka, semuanya auto publish huhu)
Terima kasih sangat-sangat kepada yang sudi singgah dan tinggalkan jejak di sini.
Maaf sebab tak dapat nak jejak kembali sebelum ni.
Busy sangat before this serta kekangan.
Hee.. insyaallah lepas ni ada masa dan peluang nak berjimba haha..
Banyak aktiviti serta kejadian sepanjang beberapa minggu lepas yang tak dapat aku updatekan.
Selain itu, banyak juga kan berita tidak kira suka mahupun duka yang terjadi di dalam negara mahupun di luar negara.
Sebagai contoh, kes video buli yang sekarang hangat diperkatakan, di samping kelahiran babies of the year oleh para selebriti terkenal seperti Che Ta, Fasha Sandha dan sebagainya. 
gambar dari FB fanpage Aaisyah Dhia Rana

gambar dari Sinar Harian

Hmm tentang kes buli tu, aku rasa sangat sedih dan tak sampai hati nak tengok. Macam-macam perasaan ada. Geram, marah, kasihan. 

By the way, bagaimana hari-hari anda pula?
Moga semuanya baik-baik sahaja insyaallah :)

You Might Also Like

10 comments

  1. Alhamdulillahhh having a tough week jugak smpai x sempat nak schedule entry ponnnn...stakat bukak tngok entry org then tutup je. x smpat nak post ape2. heeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee moga masa kita terisi dengan manfaat kan :)

      Delete
  2. Kesian budak yang kena buli tu..... :(

    ReplyDelete
  3. hari2 yang dipenuhi dengan bekerja.. bila dah kerja ni rasa nak masuk belajar semula..
    eh doakan kita ye.. :)

    ReplyDelete
  4. Penat coz kj akhir tahun mcm2 kne buat..huhu
    Btw thnks for present. Cute keychain tu.

    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  5. ala kenapa buli macam tu , sedih lahhh

    ReplyDelete
  6. kes buli nie buat hati rase geram je...

    ReplyDelete
  7. Banyak betul lah tu yang Autopublish ea?
    Akak nak Autopublish.. End up terus pos.
    Tu yang kadang2 sekali banyak entri..
    Kadang2 pulak takde lgsg.

    ReplyDelete

Featured Post

Followers