Review : Goji Berry & Geranium Body Scrub by Guardian

8:30:00 AM


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sebelum ini aku pernah cuba Guardian Acerola Cherry & Thyme : Body Scrub.
Kali ini, aku nak cuba yang lain lak. haaa..
Goji Berry & Geranium Body Scrub pula.




Bahan utama ialah goji berry dan bunga geranium.
Haa..benda apa tu. 


Goji berry ini banyak tumbuh di kawasan China. Ia nya boleh dimakan dan dikatakan kaya dengan bahan antioksidan serta baik untuk kesihatan. Buah goji berry ini kaya dengan vitamin E dan sangat membantu menghasilkan kulit yang sihat dan cerah.


Minyak essential daripada bunga geranium pula sangat baik untuk membersihkan kulit dan melindungi dan melembabkan kulit daripada kekeringan dan penuaan.



Yang best :
*mesra untuk kulit 
* bau buahan dan menyenangkan. wangi !
*harga berpatutan
*kulit terasa lembut selepas digunakan

Yang tak best:
** Takat ini belum ada lagi

Nak beli lagi tak? :
Yes ! 

Rate :


You Might Also Like

5 comments

  1. mesti best kalau dia bau buah-buahannn... ^_^V

    ReplyDelete
  2. wah nampaknya awak recommend sangat produk ni , boleh la try cari nanti

    ReplyDelete
  3. Masa anak dara dulu pun saya suka beli products macam ni.
    Sekarang dah maleh..

    ReplyDelete

Featured Post

Followers