Sponsors Wanted

1:48:00 PM


Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

Tinggal sebulan lebih sahaja lagi maka genaplah setahun umur blog ni.
Justeru, Iola merancang nak adakan giveaway birthday bash sempena menyambut ulang tahun pertama my baby blog ni. 
Dalam perancangan giveaway ini akan bermula pada 27th November 2014 dan berakhir pada 27th December 2014 untuk sebulan sahaja, insyaallah :)

Jadi, suka cita Iola nak menjemput mana-mana bloggers atau pemilik online shop yang sudi menjadi sponsors bagi memeriahkan lagi giveaway finale for this year.

Apa-apa syarat-syarat untuk menjadi sponsors??
  • Jujur , ikhlas serta bertanggungjawab. 
  • mempunyai akaun facebook aktif atau emel yang boleh dihubungi
Apa yang boleh disponsor ??
  • Barangan pos : (produk, keychain atau sebagainya)
  • Wang tunai
  • Topup

Pencarian sponsor akan tamat pada 16 November 2014 :)

Berminat? boleh PM Fb Irene Nadhirah 

You Might Also Like

19 comments

  1. wah.. buat GA lagi.. smoga berjaya ;)

    ReplyDelete
  2. wahh .. ingatkan dah lama dalam dunia blog.. selalunya blog, edit sendiri ke ?
    by the way singgah sini sambil isi tabung nuff :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee baby g ni :D..aah selalu edit sendiri, kalau malas upah dengan http://mellyareenza.blogspot.com/ je hihi

      Delete
  3. Jemput join :D

    http://hanaexotics.blogspot.com/2014/11/first-giveaway-by-em.html (25/11)

    Mencari lebih kurang 30 pemenang bertuah !

    ReplyDelete
  4. Oo..sponsor eh. Ade kut nk bg..keychain dr sabah. Bole x? Hihi

    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  5. Wahhh nak bt ga.. semoga berjalan lancar

    ReplyDelete
  6. Nak..nak..
    Dulu yang akak sponsor untuk GA iola takda sapa tuntut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. rugiiii nya siapa tuntut hadiah best hari itu. ish ish :D dialu-alukan sis, nanti saya contact sis di fb

      Delete
  7. semoga berjalan dengan lancar ya. ^_^

    ReplyDelete
  8. wah menarik jugak ni kita pun mmg ada banyak koleksi tudung nak di letgo hihi

    ReplyDelete
  9. semoga berjalan lancar ye.. mesti best nnt ^^ btw salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  10. wah menarik ni.
    Meh wasup kita 019-2784580

    ReplyDelete
  11. Boleh saya sponsor bloglist?
    ini emel saya
    nabihah.biha2014@gmail.com

    ReplyDelete
  12. wah, dah nak sambut anniversary yeee

    ReplyDelete
  13. Aiyakkk..da tutup ke iola? Bru smpt jenguk cni..sob3 T^T
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  14. salam singgah dari blogger sumandak sabah ^^
    http://kylifa.blogspot.com/

    ReplyDelete

Featured Post

Followers