Pertama Kali Ke Elianto

9:30:00 AM


First time masuk kedai Elianto di Sunway.
Teringin nak beli blusher je..tapi disogok promoter dengan benda lain lak..
Shower gel dan body mist untuk RM10 sahaja..hehe
Beli je la.. blusher RM31.00. Tengok kawan ada pakai, bentuk comel..hehe
lama dah berhajat nak cuba. Alang tu, wat membership kad sekali.. katanya, boleh guna untuk outlet Tiamo, Bonita juga. Umm Bonita pernah juga beli kasut..murah beb..selalu ada jual , beli satu percuma satu.comel pun comel cuma tapak keras. Pakai nak tukar-tukar tu boleh la nak pergi kelas kan.
Nak pakai lama-lama tu sakit juga tapak nanti.
Tiamo pula..hee tak pernah..mahal huu..lalu je kedainya, tak pernah masuk.
Kasut nya macam biasa sahaja nampak tapi tak tahula sedap ke tak kan bila pakai..macam Clarks atau Hush Puppies.

Korang pernah guna barangan Elianto tak? 

You Might Also Like

13 comments

  1. salam..
    x pernah guna elianto. best kerrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh la.. hee body scrub nye best. Pernah cuba dulu

      Delete
  2. best minyak wangi elianto. Ritu dapat hantaran mse kwen. shower gel ngn losyen x gune lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah mahal tak hee.. body mist dia wangi la.. hee berbaloi juga la beli wat rm10 je untuk shower gel dan body mist hehe

      Delete
  3. tak pernah plak sis... tp selalu je singgah cuci mata... ihhii lene prefer body shop je... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Body shop suka dia nya body lotion heee

      Delete
  4. xpena guna lg.. tp pena dengar jela.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh usha usha nanti hee ada online juga

      Delete
  5. tak pernah cuba. wangi macam body shop tak? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bersesuaian dengan harga nya haha..boleh la. bau strawberry kuat juga. kalau sesetengah orang boleh pening kot haha

      Delete
  6. saya pun guna barang elianto gak. eyeliner dengan concealer. pernah jugak pakai bb cream elianto yang miracle multiplex. bagi saya, produk depa memang bagus pun. ^^

    ReplyDelete

Featured Post

Followers