In Progress

2:31:00 PM


Assalamualaikum dan salam sejahtera :)
Hee baru berkesempatan nak buka lappy dan online secara normal haha..
tak puas blogging via phone.
Almaklumlah..phone screen kecik je..
By the way, kalau nampak cam pelik atau tetiba berubah-ubah layout, it means Mind Meld is still under construction. ngee saja nak ubah imej.
Kali ni, aku pilih pastel.
Oops..bukan aku yang edit..tapi cik Mellya yang tolong buatkan. 
(thanks!)

p.s : kepada visitors, terima kasih sangat sudi singgah..nanti aku ziarah kome-kome lak iye :)

You Might Also Like

7 comments

  1. tak sabar nak tgk wajah blog bru iola :)

    ReplyDelete
  2. makin lawa hehe ^^ especially bg sidebar :DD

    ReplyDelete
  3. Ptut da lain..hehe
    Tp footer tu jdi pnjg klo view kt hp.
    Cer betulkn eh ;)
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  4. rasa macam lama tak singgah. hehe. cantik new look blog ni! suka. ^_^

    ReplyDelete

Featured Post

Followers