Tamat Sudah !

9:29:00 PM


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Tamat sudah segmen giveaway sempena ulang tahun pertama blog ini dihasilkan ;)
Boleh semak dan blogwalk di sini ya.
Senarai peserta.

Genap setahun sudah. Bila dibaca balik entry pertama ni, rasa macam naif je pula.
Aku bukan la jenis suka ekspress atau cerita diri sendiri sangat pun.
Duduk rumah je masa tu, tak start bekerja lagi.
baru habis konvokesyen rasanya that time.
Masa nak buat blog tu dulu..
The main objective was just sharing.
Sharing what is good and what is need to be avoided.
(i guess..?)
Di samping dapat make income perhaps? haha..
blog baru merangkak dah nak fikir income pulak.. angan-angan


latar belakang pertama ;)

Angan-angan je la..dah tak ada kerja..tunggu duit nak bergolek.
Mujur, dapat juga berkhidmat jadi guru ganti untuk beberapa sekolah..itu baru INCOME.
Tapi at the same time, still blogging. 
Perlu hidupkan.


Search keyword all the time.. dari awal hingga hari ini.


Masa first time dapat CPUV, kemudian dapat RM 10 pertama..baru nampak..
ada juga bibit rezeki di sini. hehe..

Alhamdulillah dapat juga cashout first time daripada nuffnang.

Join giveaways yang awesome, dan alhamdulillah banyak juga hadiah yang dapat..tuah join segmen :)

Tahun pertama ni juga, dapat berkenalan dengan bloggers yang baik baik hati belaka.
Rajin singgah mari. Terima kasih sangat sangat.

Seronok dunia blogging..
Diharapkan tahun 2015 yang bakal tiba ni juga akan menjadi tahun yang sweet  dan memorable juga buat blog ini :)
Insyaallah!


You Might Also Like

6 comments

  1. happy 1st blog anniversary mind meld :)

    ReplyDelete
  2. selamat berblogging ^^
    happy anniversary *bunga api*

    ReplyDelete
  3. Seronok kan berblogging.
    Especially bila dapat share something yang kita rasa perlu untuk kebaikan bersama.

    ReplyDelete

Featured Post

Followers