Flower Crown

9:30:00 AM

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Cantik kan flower crown tu?
Sekarang dah macam trend, pakai flower crown sama ada untuk wedding, photoshoot or even saja suka-suka nak berfesyen.


serius cantik, dengan wild flower handbouquet

Aku teringin juga nak pakai, haha tapi bukan on saja-saja la..maybe wedding ke engagement ke.. i don't know. Suka tengok hihi

By the way, sempat juga aku godek-godek di Miss Google ni, dan jumpa few simple but awesome tutorials yang maybe korang boleh cuba (or aku boleh cuba juga nanti ni hihi)



by HonestlyWTF (this one is my favourite !)



You Might Also Like

5 comments

  1. Cantik2 belaka.
    Teringin nak buat 1 tapi xpandai.

    ReplyDelete
  2. Cantik :) Nak pakai jugak la nanti..hehe :)

    ReplyDelete
  3. Aritu ade buat sekali... post review pun. Nampak macam senang nak buat tp leceh sebenarnya nak buat flower crown nie! Kalau xsabo, xkreatif memang xjadik!

    ReplyDelete

Featured Post

Followers