Mesin Laminate Tesco

9:00:00 AM


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Hee happy sangat sebab akhirnya dapat juga beli mesin laminate.
(apa yang best sangat...?)
Untuk cikgu-cikgu, mesin ni sangat la membantu ye dok..
Semangat aku nak wat bahan abm..biarpun tak tahu gi posting bila dan di mana haha.
Boleh simpan in case jadi cikgu ganti sementara tunggu posting tetap.

Lagi satu, sebab apa aku happy?
Harga nya yang super duper murah..RM50 je..
Berbaloi la untuk guna secara asas :)
Alang-alang beli mesin laminate brand Tesco..Laminate pouches pun haruslah daripada Tesco.
harga nya lebih kurang RM 8.50 kalau tak salah..ada 25 pouches saiz A4.

kad peribahasa :) 

Before this ada survey, harga range RM100 above..
Memang over bajet aku.
Target kalau boleh nak below RM100 je..sebab ada duit lebih boleh simpan nak beli alatan lain..

Alhamdulillah ! 
Moga lebih bersemangat lagi untuk jadi yang terbaik ;) Insyaallah

You Might Also Like

13 comments

  1. yeaaaa...mujur impian tlaksana hehe

    ReplyDelete
  2. wah! boleh beli ni. senang ntk laminate ape2.

    ReplyDelete
  3. Wah, murahnya...memang berbaloi tu...byk kegunaannya juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..boleh laminate bookmark untuk giveaway nanti perhaps ;P

      Delete
  4. wow.. tapi pelaburan ni so okay aje. rajinnya laminate abm.. kalo CT pakai manila kad aje lepas tu boleh buang. tapi kalo bebudak besar okayla. kalo bebudak kecik elok la laminate.

    bestnyaaaa dapat posting. CT ni tahla macam mane nak apply teching. grad uni swasta macam ni la nasib.. T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang, kalau students upper form boleh harap la juga (tengok juga..)..bebudak kecik ni yang kena jaga. satg dikoyak nya..haha boleh simpan dan repeat usage untuk subjek lain.

      taktao lagi CT..ada rezeki ada la posting..CT goodluck k ..insyaallah

      Delete
  5. murahhh nye...bleh terjah tesco gak la beli satu

    ReplyDelete
  6. Bestnya, iola.
    Thanx review benda alah ni:)
    Suka sangat.
    Rasa nak beli 1. Untuk bahan bantu mengajar jugak....
    Ajar Abe n Ajik...

    ReplyDelete
  7. Murah la mesin laminate ni sllunye xdpt harga puluh2 ni, asal xguna yg sklh je lg jimat tau........;-)

    ReplyDelete
  8. Waahh..menarik ni..syida tengah survey nak beli untuk buat abm untuk anak..thanks for review.. :)

    ReplyDelete

Featured Post

Followers