Kepentingan Blog Archives

10:44:00 PM



Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Hari ni berpeluang nak blogwalking semua peserta giveaway hee.
ada few lagi masih tak diziarah ( i'm on my way)
Seronok sebab di samping dapat ziarah blog baru, dapat juga baca entry-entry yang best best :)
Ha.. dengan ada nya blog archives yang mesra sebagai contoh salah satunya 
memudahkan pengunjung yang singgah nak go through entry-entry yang lepas hee.



Nice job you guys :)
Easy for me, and easy for other readers as well.
Jom blogwalk rakan rakan lain di sini !

You Might Also Like

7 comments

  1. Lagi satu read more function dan juga button home... great piece of sharing dear...

    ReplyDelete
  2. memang betul sangat T-T kalau tak blog archieve memang susah nak blogwalking. kena lah duk tekan prev post haih

    ReplyDelete
  3. betul betul. Blog archive sgt berguna. Dapat naikkan trafik jugek :D

    ReplyDelete
  4. betul tu. senang nak tengok entri2 yang lepas.

    ReplyDelete
  5. setuju!!! snang nak stalker diam2 :p

    ReplyDelete

Featured Post

Followers