Korean Skincare and Makeup Haul

2:18:00 PM


Hello Hello !
For those who interested, nak beli barangan makeup or skincare direct from Korea,
Korean Skincare Online Shop tengah buka order for batch 32 sehingga 31 Disember 2014.
Cik Iola pun planning nak join order for batch kali ni..stock Black Sugar Scrub Foam dah nak habis dah hee..sambil sambil tu nak cuba brand lain juga yang jarang ada di sini.

You Might Also Like

5 comments

  1. jom scrub for a halus mulus kulittt

    ReplyDelete
  2. wow CT sukaaaaa skinfood. dalam banyak2 range product cosmetic korea i would prefer skinfood. suka peeling gel tapi scrub tak minat sangat. lembut bebenar hehehe.. yang amek order tu nak pi korea ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn..suka juga skinfood..aah, usually admin tu kirim dekat kakaknya yang stay di korea. bulan ni admin tu pula sendiri g bercuti sana. ..waa peeling gel yang mana ek? ley suggest hee

      Delete
  3. Kalau pasal skincare, haruslah tanya Iola.
    Banyak brand dia tahu.

    ReplyDelete

Featured Post

Followers