Petang Jumaat

7:15:00 PM


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Baru sahaja selesai blogwalking semua peserta giveaway hee..
(yang tak join lagi sempat..just klik ini k. esok due date).
Hari ni, cuaca sejuk. Hujan rintik-rintik je dari pagi tadi.
Maghrib baru ja henti. Still..sejuk.
Tak pasang kipas pun tak pa.. 
Sambil minum petang dan jamah fresh cookies (habis je buat terus minum petang hee..), 
tengok tengok juga la berita dan updates dari kawan-kawan tentang bencana banjir yang melanda.
Subhanallah..kuasa Allah kan..
Tempat yang tak terjangka banjir, pun air naik..tenggelam habis..
Kesian pada mereka yang terlibat.
Moga-moga mereka selamat dan berharap sangat agar air surut..

sumber : Facebook


You Might Also Like

3 comments

  1. tulah, kesian dengan diorang. nak buat macam mana kan... sedihnya.. hmm..

    saya klik iklan iola ^^,

    ReplyDelete
  2. Hati ni asik terfikir tentang keadaan mangsa banjir:(

    ReplyDelete

Featured Post

Followers