Review : Mango Seed Lip Scrub by The Face Shop

9:30:00 AM

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Review produk kali ni, ialah daripada The Faceshop iaitu Mango Seed Lip Scrub.
Sejenis scrub khusus untuk bibir.



Menurut daripada label, lip scrub ini diperbuat daripada biji mangga serta beberapa essential oil yang lain.
Keadaan lip scrub ini berkrim dan agak berminyak serta mempunyai butiran biji mangga yang halus.


Kebaikan : buang sel-sel mati pada bibir serta melembutkan bibir.

Komen penggunaan :
- selepas mencuci, oleskan sedikit scrub pada bibir dan urut bibir anda.
(berminyak, jadi aku terpaksa gunakan Innisfree lip scrub juga untuk cuci kembali dan bilas dengan air suam serta diikuti dengan air biasa)

Harga : RM 29.90

Yang best :
  • wangi, bau buahan.
  • mesra kulit (depends)

Yang tak best :
  • tidak seiring dengan apa yang ditawarkan. Sangat 'waxy' atau berminyak. Susah nak cuci . (serius aku tak suka)


Nak beli lagi tak ? : Tidak sama sekali. Cuba yang lain pula


You Might Also Like

5 comments

  1. eh.. murah plak harga dia yek.. nak try la..

    ReplyDelete
  2. Tak pernah guna lipscrub.. Setakat ni guna maybeline baby lips jer.. Malam2 sebelum tdo oles kat bibir.. Esok pagi2 mesti sel2 kulit bibir yg kering akan tanggal.. Lepas tu bibir rasa lembut jer.. ^^,
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  3. nice sharing , btw nice blog saya suka..hihi
    jemput singgah follow http://syerarahim.blogspot.com/ t.q

    ReplyDelete
  4. Dah lama x scrub muka.
    Pakai face mask pun dan 2 bulan x rasenye.
    Pemalas betul:#

    ReplyDelete
  5. oh berminyak ehhh , paham perasaan tu , mybe nak over moisturise kot

    ReplyDelete

Featured Post

Followers