Penyakit Online Shopping

8:30:00 AM


Haih..pokai la kalau berterusan begini hoho.
Dah mula ketagih shopping online.
Bahaya...boleh muflis sebelum habis bulan ni.

"Dear Iola, stop browsing online boutiques..or else..you may have to do more work to earn money. Nak sambung master ke tak??"
**encik Caviar dah bising dah. Okay insaf. :(
Ya Allah kuatkan aku. hindarilah daku dari sifat membazir.
Kena cari tips. Kalau menjadi, boleh kongsi. Toodles ~

You Might Also Like

10 comments

  1. buat list barang yg nak beli...pastu kelaskan sama ada keperluan atau kemahuan..klau nk beli jgk..beli satu dulu..bln depan beli yg lain plak....

    ReplyDelete
  2. alamak kite spesen.. kite nih lg la xkeje .. tak habes2 hadap shoping online je,.. adoi adoi. help2 ;p

    ReplyDelete
  3. tula kalau semua dihujung jari..
    klik sane klik sini terbeli plak
    asben pon bebel2
    heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi 'terbeli' kan...tu la..kadang tu, nak dekat sepuluh kali dok buka page sama.usha perhati benda tu..last last..oops tertekan haha

      Delete
  4. sy kalo duit ada pn mmg hantu gak beli on9.mjr lah duit x byk...adoiii

    ReplyDelete
  5. Sama lah. Asyik tergoda dan digoda nak shopping online.. hehehe

    ReplyDelete
  6. bahaya kalau tergoda... huhuhuh.. kuatkan semangat..

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #9. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/10/senarai-url-blog-9.html dan pemenang bertuah telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2014/10/pemenang-bertuah-url-blog-9.html

    ReplyDelete
  7. Akak x boleh tolong sebab akak pun x dapat tolong diri sendiri niiii..
    Hahaha.

    ReplyDelete

Featured Post

Followers