Filem Power Rangers Bakal Ditayangkan 2016

7:22:00 PM

sumber : Google

Betul ke movie Power Rangers ni bakal ditayangkan pada tahun 2016?
Yeap ! Menurut Lionsgate, mengikut perancangang pada July 2016 :)
Sebagaimana kita ketahui, Lionsgate telah menghasilkan banyak filem yang best bagi aku, sebagai contoh The Hunger Games, Divergent dan perbagai lagi. 
Namun, siapa yang membawa watak-watak colorful superheroes ni ?
Ada ura-ura mengatakan samada Liams Hemsworth  atau Taylor Lautner bakal memegang watak utama sebagai Red Ranger.


sumber : People.com

Sebahagian daripada Rangers dan Villains..hee
Apa-apa pun, tiada lagi official release untuk siapa yang akan pegang watak superheroes kesukaan ramai ni.

**hey..90's babies mesti pernah layan nye ni haha




You Might Also Like

5 comments

  1. kecik2 dulu petang2 rajin menghadap tv2 tengok power rangers. tapi kenapa macam tak cukup colour ja ni? ^^

    ReplyDelete
  2. haha, akak 90s kids so memang layan.versi first yellow ranger tu asian, so version movie pun nak cari asian ke..hehe.

    by the way, akak dah tukar alamat blog. ada problem sikit. nanti singgah ye

    iniblogsal.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Ya Allah dulu kecik2 suka giler kot.... lame dah tak tengok... cant wait to see it! :D

    ReplyDelete
  4. Hahahah... dulu2 ade jugk tgk power rangers nie.. alahaiiii klu tgk skg lawak je cte ni

    ReplyDelete

Featured Post

Followers