Jom Exchange Link !

3:00:00 PM


Assalamualaikum dan salam sejahtera !
Sehubungan dengan tajuk entry di atas, ha...
ada sesiapa berminat nak exchange link blog tak?
Kalau berminat, letak url di bawah untuk aku masukkan dalam bloglist extra yang akan aku launch esok insyaallah. Bloglist ni aku akan kekalkan sehingga akhir tahun. 
Macam sistem barter la.. you include mine, i ll include yours. hihi
Saja nak mudahkan aku dan pengunjung blog Mind Meld untuk singgah ke blog-blog yang aktif dalam bloglists nanti. Insyaallah :)

Interested? comment link url korang dan masukkan link aku ke dalam bloglist korang pula ok?
Sampai malam ni, pukul 10.00 malam :)
Thanks!



You Might Also Like

6 comments

  1. nak join! heheheh
    http://loveneddy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Nak exchange :)
    http://aniesaahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. http://lifesofkajiwara.blogspot.com/ done yours jugakkk...9:57 la ni tennn

    ReplyDelete
  4. Akak x sure nama ada dalam bloglist iola x sebab guna mobile version.
    ~ drshikinzainal.blogspot.com.

    ReplyDelete

Featured Post

Followers