Kenapa Harga Pandora Mahal?

8:30:00 AM


Jenama Pandora sememangnya sangat terkenal pada masa kini.
Apa yang signifikan dengan jenama ini juga ialah keunikan rekaan serta beads yang boleh dipilih dan membawa makna tertentu.
Terdapat perbagai produk antaranya gelang tangan, subang, cincin, rantai dan sebagainya.

sumber : pandora.net
Pandora sebenarnya berasal daripada Denmark dan diasaskan pada tahun 1982 oleh  Winnie Enevoldsen dan Per Enevoldsen.

Cantik memang cantik..tapi harganya?
Sebenarnya, harga bergantung kepada jenis apa yang dipilih.
Ada yang talinya diperbuat daripada emas, kulit, silver dan fabrik.
Kemudian, tengok pula jenis charms yang dipilih.
Ada charms diperbuat daripada emas bertatahkan permata (memang mahal la..), ada yang silver. Jadi, harga tu sebenarnya depends on apa yang kita pilih :)

tengok la harga..huhu

Aku ni tak pernah beli or dapat hadiah pandora..hehe
tapi tertanya-tanya kenapa mahal. Apa yang best sangat? Gelang emas ke?
Sebab tu aku search.
Saja nak share kepada mereka yang tak tahu, macam aku mula-mula.

Anyway, kalau ada pandora owners nak share-share pengalaman boleh je :)
Kongsi-kongsi ilmu.





You Might Also Like

3 comments

  1. Oww. Patutla mahal, beads dia tu esklusif sangat. Thanks for the info :)
    Datang singgah dan menabung :)
    Jemput singgah : Banyaknya Ongoing Iklan Nuffnang

    ReplyDelete
  2. Tak pernah dgr Pandora.
    Kalau Pandalela Renong tu pernahlah.

    ReplyDelete
  3. selalu jugak dok usha2 website pandora ni (usha ja la, nak beli belum mampu). haha

    ReplyDelete

Featured Post

Followers