Ecover Delicate : For Fine Fabrics

1:32:00 PM


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Ha..nampak tak liquid detergent di atas..
Baru sahaja aku received tadi hihi. Sebelum ni aku ada join giveaway anjuran blogger Nadia Johari aka Mrs Rockerz. hee
Alhamdulillah, rezeki kali ni aku terpilih sebagai antara pemenang ha..


Pencuci ni ada Woolmark approval dan mesra septic tank. (maksudnya mesra alam hee)
Kalau sesiapa belajar biologi, mesti familiar dengan 'eutrophication' haa..antara punca masalah 'eutrophication' berlaku ialah kesan daripada detergent.

Aku pilih delicate nye version sebab ia dikatakan sesuai untuk fabrik halus.
haa..boleh cuba nak basuh tudung, shawl atau baju yang fabrik nya sensitif.
Hee tak sabar nak mencuba!

Terima kasih blogger Nadia Johari serta Ecover :)


You Might Also Like

9 comments

  1. Replies
    1. sama. first time dengar brand ni. ada search di internet hee brand dari negara Belgium yang fokus terhadap detergent yang mesra environment :)

      Delete
  2. Sejak KM guna sabun dobi apple laundry, tak pernah lagi try yg ada kat market hihi

    ReplyDelete
  3. first time tahu, selalunya guna downy je. heee

    ReplyDelete
  4. Hah..baru je p redeem tadi..
    Eh Farah nak URL tu

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/10/bubblynotescom-mini-segmen-url-uolss.html

    ReplyDelete
  5. Tak pernah dengar brand nih.. thanks untuk info nih..

    ReplyDelete

Featured Post

Followers