Misi Mencari Baju Raya

10:39:00 PM


assalamualaikum dan salam sejahtera..
sorry lambat nak update senarai peserta..
baru berkesempatan nak buka blog.
Banyak aktiviti sempena bulan puasa ni..
Anyway..aktiviti mencari baju raya boleh la pula ada masa kan hahahaha..
Dapat je gaji..terus zup zap..confirmkan baju yang nak..
tapi ada sesetengah dah sold out..
iyela...dah menunggu gaji.
(sadis kan..kais bulan..shopping bulan..)
** this is not good.. 

haha..nanti aku updatekan senarai butik online yang tengah sale !

p.s : esok 27th June sale di Minimalace, Bella Ammara, Dreemika dan beberapa lagi tao.
Cepat-cepat la serbu..aku ni nun di Bintulu..kirim pada personal shoppers je la kalau teringin. uhuhu

You Might Also Like

5 comments

  1. Assalamualaikum..

    syoknya ada personal shoppers...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam :D boleh la..with minimum charges

      Delete
  2. samalah ... tengah misi cari baju raya juga. cumanya plus size tapi tak berapa nak plus sgt la, so tak berani nak beli online :p

    Jemput join segmen, Klik Sini.

    ReplyDelete

Featured Post

Followers