Kucing Terkenal Di Dunia

9:00:00 AM


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Aku suka tengok kucing...tengok je...
nak bela tu, masih tak mampu pikul lagi komitmen tu...diri sendiri pun tak terbela ihihi..


Jom tengok kucing-kucing popular di dunia internet :)


Nala the cat. Klik link namanya untuk ke FB fanpage nya..lebih daripada 1 juta like diterima.


Kucing comel dalam kotak ni pula namanya Maru..berasal daripada Jepun


Ni kucing muka sebek digelar Grumpy Cat.. confirm korang pernah tengok meme kucing ni di mana-mana social media

nak tengok lagi beberapa kucing sensasi boleh ke website Cutestpaw :)




You Might Also Like

3 comments

  1. yg dlm kotak tu , cute je keletahnya ...

    ReplyDelete
  2. my favorite cat Nala.. ske sgt tgk Nala ni seyes dia comel gilerr...

    ReplyDelete
  3. wa.. gebu-gebu sume kucing ni. hohoo

    ReplyDelete

Featured Post

Followers