Mellyareenza Dulu, Mellyacrayola Kini

8:30:00 AM


Assalamualaikum dan salam sejahtera,
seperti yang sedia maklum (rujuk post ini)
Mellyareenza.blogspot.com telah diremoved oleh pihak google atas sebab-sebab tertentu. (tetiba saja..) dan setelah pelbagai usaha dilakukan, cik Mellya mengambil keputusan untuk membuat blog yang baru.
Biarpun perit bagi beliau, (iye lah...dah all out buat blog), atas minat mendalam dalam dunia blogging, cik Mellya ingin bangun semula..biarpun bermula dengan kosong..
Cewah ayat..nak jadi pemberita la konon..
okay, peeps..kalau sesiapa yang kenal mellya ni
jemput-jemput follow beliau, singgah-singgah di sana

Servis editing blog masih berjalan seperti biasa.
Antara hasil karya cik Mellya ialah menerusi blog aku sendiri..hee
Aku memang suka benda comel-comel haha..

Servis dari Cik Mellya murah-murah je..ambil upah menghias serta deco blog anda kalau ada yang malas nak godek-godek coding atau nak reka header (macam aku..) boleh contact cik Mellya k

You Might Also Like

5 comments

  1. cara yang akak bagi tu dia cuba tak? mana tau berkesan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huu dah cuba..tapi masih belum dapat respond katanya

      Delete
  2. terima kasih kerana mengingatkan ini mengingatkan akak untuk backup di satu blog private, dan sekiranya berlaku apa-apa boleh back up dari blog baru...

    ReplyDelete

Featured Post

Followers