Pemenang Giveaway 1st Anniversary Mind Meld

8:53:00 AM


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Selamat tahun baru 2015
Alhamdulillah. Senarai pemenang telah pun siap. Dan tahniah diucapkan kepada yang bertuah.



Top Referral


1 set samples dari The Faceshop beserta Mystery Gift dari Buttons And Cuteness (1 pemenang)
by Mellya dan Iola

Tuntut di SINI




Lucky Draw 1


1 Mask dari The Faceshop ( 3 pemenang )
by Mellya dan Iola

Tuntut di SINI




Lucky Draw 2


Topup Celcom RM5 (dua pemenang)

Tuntut di SINI





Lucky Draw 3


Topup RM5 (1 pemenang)

Tuntut di SINI





Lucky Draw 4


Sehelai wide shawl ( 1 pemenang )
by Ain


Sehelai tudung bawal ( 1 pemenang )
by Ain

Tuntut di SINI





Lucky Draw 5


Sehelai blouse (1 pemenang)

Tuntut di SINI




8  Bloglists untuk dua bulan by Mellya dan Iola

Mellya's New Bloglist January-February

Iola's New Bloglist January-February


Cabutan dilakukan dengan menggunakan random.org ;)
tahniah kepada yang bertuah.
Jutaan terima kasih kerana sudi memeriahkan giveaway sempena ulang tahun pertama blog ini.
Akhir kalam, semoga dapat keep in touch insyaallah 

Masa menuntut hadiah adalah dua minggu
 (1- 15 January 2014)
 bermula pengumuman ini dibuat.
Selepas itu, bergantung pada budi bicara sponsors. Terima kasih

P.s : kesemua perserta akan disenaraikan ke dalam bloglist "Party People"

You Might Also Like

17 comments

  1. alhamdulillah.. rezeki.. terima kasih memilih saya sebagai pemenang.

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat semua pemenang ! xdo rezeki monang aih. ngeee :)

    ReplyDelete
  4. tahniah semuaaa pemenang bertuah :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua pemenang ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  6. Yeay masuk bloglist :D Terima kasih ^^

    ReplyDelete
  7. tahniah kengkawan... epi new year :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah pemenang... tak sempat nak join hari tu....

    ReplyDelete
  9. al-hamdulillah ...ade rezeki terima kasih kepada penganjur dan juga tuan badan yang sponsor hadiah ;)
    pada doktor syikin ;) saya dah bagi address kat google nanti tolong cek yer
    terima kasih daun keladi lain kali nak cuba lagi ;)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah , seriously . baru dpt buka blog . nasiblah belum smpai 15hb . hihi . tahniah pemenang yg lain .

    ReplyDelete
  11. saya dah pm sponsor tapi dia belum reply . mungkin sbab keadaan dia skg x mengizinkan :) hehe .

    ReplyDelete

Featured Post

Followers