Hand Bouquet

9:30:00 AM


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Kalau zaman dulu, rasa nya macam jarang nampak hand bouquet ni di majlis perkahwinan. Dulu la..
sekarang ni, hand bouquet ni among to-do-list atau item yang wajib ada dalam senarai bakal bride ni.
Ada yang prefer order dengan florist dan ada yang prefer nak DIY je..


So, here are some cool tutorials for me and for you to try ! hee

by Lia Griffith (yang ni macam best sebab dia bagi template bunga dan daun sekali :)



by DIY masters (yang ni menarik, chocolate bouquet :)

You Might Also Like

3 comments

  1. kalau pergi orang akwen kita suka tegok hand bouquet. canti cantik semuaaa :D

    ReplyDelete
  2. to be honest, ina pun memang suka hand bouquet ni.. comel je bila ada kat tangan pengantin.. ^^

    ReplyDelete
  3. cantiknya.. memng dh trend skrg kan...

    ReplyDelete

Featured Post

Followers