Editing Header

8:30:00 PM

Assalamualaikum dan Hi

Recently, aku dah tak rajin nak edit whole blog.
Tak ada masa sangat.
Selalu tukar header saja..sebab aku lebih suka edit header, banner dan sebagainya

Aku edit menggunakan Photoshop..(mine CS5 version je).
Antara hasil yang pernah aku buat untuk diri sendiri dan tempahan dari rakan lain :




Service charge : 
**untuk dua header/banner
  • Tanpa gambar sendiri : RM 5 
  • Dengan Gambar : RM 8
  • Banner : RM5
  • Banner Gif : RM7

Nak tempah header banyak-banyak buat stok pun boleh.
Ada masa aku open untuk edit blog and digital kad insyaallah.

Kalau ada yang berminat nak guna servis edit header atau banner , 
boleh emel pada princessiola3190@gmail.com


You Might Also Like

12 comments

  1. Wahh cantik-cantik.. Yang emel tu sekali request dengan nak corak apa ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..boleh request :) lukis sendiri atau bagi hint-hint pastu saya akan design hehe..

      Delete
    2. Yeke....nak godek2 gambo dulu lah lepas tu terus emel ^_^

      Delete
  2. semua cantik. tapi yang paling letops, official header blog ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..harus la..:P nampak matang sikit kot

      Delete
  3. Waa buat buisness ni :) http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/07/the-liebster-award-4_11.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee..ambil upah je haha..nak upah design baju..jahit tak pandai :P ini je mampu takat ni haha

      Delete
    2. Bagus part-time gini.. boleh gune beli baju raye :p ade bakat :3 Cantik-cantik belaka ^^

      Delete
  4. wahhh.. semua cantik2.. edit guna ape nihh .. hihi :D

    ReplyDelete
  5. woww..osem sgt ni. boleh la ubah header ak pasni. lama gler dah dok guna yg x comel ni..kiki.. childish pulak tu.

    ReplyDelete
  6. Bagus ada kepandaian macam ni.
    Alhamdulillah.
    Saya nak mintak edit juga tapi xtau lagi apa yg saya nak mintak edit tu. Hehe..

    ReplyDelete

Featured Post

Followers