#2 Segmen Blogwalking "Pink Lady"

12:00:00 AM

**TAMAT**

Assalamualaikum dan salah sejahtera.
Suka cita diumumkan, segmen blogwalking kali kedua akan dijalankan 
bermula pada 6 Julai sehingga 25 Julai 2014.
Tema segmen blogwalking adalah 'pink lady'
Bererti khusus untuk para bloggers wanita serta mempunyai kaitan dengan warna pink.
Tidak kisah sama ada pink ialah warna kegemaran atau kebencian, ataupun warna kebetulan yang sering kali anda pilih walhal warna favourite sebenarnya lain.
Selain itu, tujuan segmen ini dijalankan adalah of course untuk saling kenal mengenal antara bloggers wanita yang lain tidak kira sama ada baru ataupun sudah pun lama dalam dunia blogging.
Jom join :)
Cara penyertaan :
  • Blogger wanita warganegara Malaysia
  • Copy banner dan backlink ke entry ini.
  • Hasilkan satu entry dengan tajuk " Segmen Blogwalking "Pink Lady". dan ceritakan pengalaman suka duka anda atau apa apa sahaja bertemakan warna pink.
  • Klik icon dibawah 
  • Komen url penyertaan anda di sini.
  • Seorang peserta bertuah akan menerima hadiah set brooch handmade edisi pink terhad.Courtesy by Buttons & Cuteness
Sedikit info untuk mereka yang gemarkan warna pink :)
Personaliti Si Penggemar Warna Pink

- seorang yang penyayang, baik hati, pemurah dan peka terhadap keperluan orang lain
- seorang yang peramah dan mudah bergaul
- mudah diasuh
-mempunyai naluri keibuan, seorang pelindung dan menjaga kebajikan orang lain
-feminin, romantik serta sensitif
- seorang yang optimistik dan bersangka baik dengan kehidupan dan orang sekeliling
- teratur dan adakalanya kebudak-budakan.
- seorang yang tenang dan tidak suka dengan keganasan. Ada kalanya pemalu juga.
Jom sertai wahai pink ladies sekalian :)
Penyertaan di bawah 20 orang terpaksa dibatal
Senarai Peserta

You Might Also Like

36 comments

  1. Assalamualaikum. Yaya join :D
    http://yayaonly.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  2. Salam Ramadhan, saya follow awak dari segmen : http://caraleezaty.blogspot.com/2014/07/giveaway-ramadhan-raya-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  3. http://www.aimisyahirah.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  4. salam ramadhan, follow sini dan join segmen:
    http://srikandiofficialblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. asslmmualaikum join ya..
    http://adna2029.blogspot.com/2014/07/2-segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  6. Assalam..fara balas kunjungan dr segmen blog kak Mia..follow sekali ;)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. saya join.
      http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/07/2-segmen-blogwalking-pink-lady.html

      Delete
  8. tomorrow... okayyyy promiseeee! :D

    ReplyDelete
  9. http://ciktiqah.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  10. Salam ramadhan , singgah klik iklan wolksagen ;)

    ReplyDelete
  11. Assalam.. :DD
    Aisyah join~..

    http://mydreamhigh123.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-by-pink-lady.html

    ReplyDelete
  12. Singgah jejak balas..terima kasih sudi singgah ye :)

    ReplyDelete
  13. Selamat bersegmen dan berblogwalking ye :)

    ReplyDelete
  14. salam...follow sini...kalau sudi jom follow me back..TQ

    http://eirza.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. datang support ^___^ http://naalisaa.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  16. saya dah join dah... thanks invite.. :D
    http://cahayakasih90.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  17. yuhuu

    datang sini join http://nurulsays.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  18. yaya join : http://sweetsouryaya.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  19. Joined :D

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum kak, Aad join ^^ btw, akak nak tak voucher yang Aad spnsor untuk Segmen BW Aad tu?

    http://aadhirahfarhana.blogspot.com/2014/07/2-segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  21. sy join. salam ramadhan :)

    http://loveneddy.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  22. http://cikgadisfantasy.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html JOIN :)

    ReplyDelete
  23. ok I dah join jugak..selamat membaca..:)

    http://ummiammararif.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  24. weeeee ~ saya joinnn ^^

    http://idreyldreams.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  25. sayaaa joinn~ ^^

    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  26. Salam kenal..saya follow dan support segmen ni..

    http://norniwanie.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  27. Fuza pun join

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  28. yana join

    http://ariescape.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  29. gud luck with ur segmen dear.. :D

    ReplyDelete
  30. singgah sini.. gudluck utk segmen

    ReplyDelete
  31. http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  32. Gudluck semua ye

    Saya baru join
    http://nursabrinasazali.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  33. salam..follower ke 715...follow dari segmen giveaway ramadhan raya syira lokman

    ReplyDelete

Featured Post

Followers