Update Bloglists September

10:04:00 AM


Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

Goodnews ! aku dah update senarai bloglist terbaru for this September. 10 of those adalah top 10 lucky bloggers yang telah sertai segmen blogwalking pink ladies yang lalu ;)
So untuk bloglist Oktober pula? 

yeah, aku akan update semula dengan segmen yang baru je dilancarkan hari ini,
iaitu segmen September Giveaway Party. Macam biasa, 10 yang bertuah akan dimasukkan dalam senarai bloglist nanti hii..

By the way, aku tengok banyak bloggers reward readers yang banyak beri komen-komen yang membina,
so aku pun rasa ingin mengambil peluang ini untuk memberi penghargaan kepada bloggers yang sudi menjadi top commentators untuk September ini insyaallah.

Jadi, diharapkan kalian sudi-sudi join segmen yang dianjurkan serta drop some komen for me keyh !

Happy blogwalking :)

You Might Also Like

8 comments

  1. tunggu Oktober pulak :)

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada yang tersenarai. ^^

    ReplyDelete
  3. hi..bls kunjungan..join jgk blogpink ladies tu

    ReplyDelete
  4. nak jugak la tersenarai dalam bloglist oktober nanti .. kalau ade rezeki .. :D

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada pemenang.. tiada rezeki di sini..

    ReplyDelete
  6. Yeay yeay bloglist baru.. yeay yeay 10 bloggers dari segmen.. yeay yeay Yun Sing tak sempat join segmen tuh xD Bhuahahaha

    ReplyDelete

Featured Post

Followers