Dapat Duit Dari 8shared !

8:00:00 PM


Wee huuu !  Assalamualaikum :)
Minggu ini tak sempat langsung nak jenguk blog. huhu giveaway pun tak terpromote :(
Sempena cuti sekolah ni, kena all out!
Anyway, tengok pic atas..happy nye kan? hehe begitu jua lah hati ini
First time dapat duit dari 8share hehe
Tak ada la banyak mana pun..tapi ada ke orang tak dikenali nak kasi duit dekat engkau saja-saja?

walau tak sebanyak orang lain, tapi bermakna ! haha.. :P first time..

Berminat??
Jom daftar 8share sekarang !!



You Might Also Like

8 comments

  1. Wahh mcm best je. tp still tak berani nak daftar 8share, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heehe.. yang ni tak keluarkan bajet sendiri..promote iklan je kalau ada orang klik dan baca, awak dapat 20 sen. hee iklan dia best best gak..saya selalu baca. :P

      Delete
  2. tahniah ye.... ramainya dah berjaya, aku jugak tetap rm2 tak naik2...wkakakaka

    ReplyDelete
  3. akak akaun 8share saya dah suspended... nak buat mcm mana?

    ReplyDelete

Featured Post

Followers