Pencarian Sponsor : Topup Giveaway Contest

9:36:00 AM


Assalamualaikum semua..
Kali ini, Mellya dan Iola akan menganjurkan segmen topup giveaway
pula, memandangkan sebelum ini kami dah buat first GA untuk hadiah berbentuk barangan pos
sebelum ini.
Alhamdulillah, penyertaan memberansangkan bagi GA yang pertama buat kedua-dua blog.
Jadi, kini kami ingin menyeru
kepada sesiapa
yang ingin terlibat menjadi sponsor untuk topup giveaway yang bakal diadakan tidak lama lagi.


Untuk menjadi sponsor, mudah sahaja iaitu
follow blog Iola dan Mellya.
**tak nak follow pun tak mengapa, tak memaksa. in case nak tahu updates on TGC.

Kepada yang berminat, boleh lah menghantar resume..hehe 
contact je fhatinamelia@gmail.com atau FB Irene

**Topup RM5 untuk seorang pemenang =  max 1 syarat


Tarikh tutup pencarian sponsor ialah pada  12 Februari 2014.

You Might Also Like

8 comments

  1. menarik ni..will contact you soon :)

    ReplyDelete
  2. fuuhhh.. resume tuu.. haha. pandai mlawak ek.. ^^

    ReplyDelete
  3. goodluck yer, tunggu nak join ni, hehe

    ReplyDelete
  4. haaa =) jemput join ya nanti. insyaallah start next week as soon as pencarian sponsorship ni tamat ^_^ will be held thrice insyaallah.

    ReplyDelete

Featured Post

Followers