Closure

8:40:00 PM



Assalamualaikum dan hi =)

Ya Allah, lama nya tak menulis.
Tak update entry, review or any sharing lagi.
Masa tak begitu mengizinkan.

Recently, sangat sibuk uruskan 'anak-anak segera'
di sekolah.
Balik nak dekat pukul 3 juga, itu kalau tak ada meeting or sukan.

Lepas itu, nak setelkan urusan rumah ha..
jadi anak yang solehah, bantu mak tu walau sesibuk mana, insyaallah.
Kemudian, siapkan persediaan untuk ke sekolah dan so on.

Malam, light off awal..hehe seawal yang mungkin.
Tidur yang berkualiti,
insyaallah hari esoknya
badan terasa cergas dan mampu bertahan.
Yang penting, cukup tidur
hati dan hari pasti jadi ceria.
hehe...kan?

Selalunya, orang yang moody 
mesti tak cukup tidur.
( depends juga hihi )

Apa apa pun, aku ingin mengucapkan terima kasih
kepada yang sudi menjadi sponsor dan para peserta yang 
sudi sertai TGC singkat ini.

Insyaallah, TGC kedua akan berlangsung 
pada hujung minggu ini.
(sekiranya tiada aral melintang)
**aku ada LADAP sabtu ini huhu..cikgu ganti pun have to join..hehe

Have a nice day =)

You Might Also Like

4 comments

  1. thanks =) hehe anak-anak segera..anggap cam anak, nak anggap cm adik tak ley. takot respek tu hilang =)

    ReplyDelete

Featured Post

Followers