The Ikea Sale 2014 (28 June-6 July 2014)

9:52:00 AM


Assalamualaikum dan salah sejahtera.

IKEA sememangnya terkenal dengan barangan untuk hiasan dalaman rumah anda.
Disamping reka bentuk yang unik serta moden, barangan IKEA sememangnya menawarkan kegunaan yang memudahkan kehidupan seharian kita.

Sempena menghargai para pelanggan,
IKEA sedang menlancarkan sale harga runtuh bermula pada 28 Jun dan berakhir pada 6 July ini.
And it is going FAST !!


Untuk mendapatkan barangan pada harga yang terbaik? Inilah masanya.
Pelanggan boleh berkunjung ke outlet-outlet IKEA yang terdekat atau membeli-belah secara online sahaja di laman web IKEA Malaysia



You Might Also Like

4 comments

  1. alo admin blog, sudi tak baca artikel baru saya? hehe

    Apa Itu Fungsi CTRL+F untuk blog?
    http://www.budakblogspot.com/2014/06/apa-itu-fungsi-ctrlf-untuk-blog.html

    ReplyDelete
  2. Ni mesti dapat CPUV kan? Kite pun dapat gak :3

    ReplyDelete
  3. Berangan dari dulu dah nak gi IKEA ni tapi 'pak encik' takmo bawak..
    Pasrah jelah :(

    ReplyDelete
  4. hihiks.. CT clik click :D
    Alhamdulillah masih berkesempatan bertemu ramadhan.
    Selamat Berpuasa dan menyambut ramadhan.. Semoga puasa kali ini lebih baik dari yang sebelumnya.

    Jemput singgah,
    www.sitiyangmenaip.blogspot.com

    ReplyDelete

Featured Post

Followers