Favourite of The Month

3:14:00 PM



Assalamualaikum dan hi ^^

Sukacitanya hari ini aku dah ada bloglist baru untuk bulan June ni..hee
Boleh lah aku terjah je anytime..
Blogwalk melalui cbox still on..suma untuk blog sendiri ni
dah aku tak nak pakai captcha, kena rajin monitor melalui cbox panel terus je lo..

tu tgk tu..ada lagi spam ads ni..:) 



Terima kasih kepada 8 orang bloggers yang sudi meninggalkan link :)
Insyaallah, senang saya nak buat social visit bila masa saya blogging nanti.
Salam perkenalan semua !

Untuk bulan-bulan akan datang pula, insyaallah saya akan adakan segmen blogwalking lagi :)
Untuk bloglist saya akan minta bantuan random.org dan sekiranya ada rezeki adalah sedikit cenderahati nanti hee..doa doakan saya murah rezeki :)

p.s : jangan spam k..tak baik..kalau nak exchange link, just gtaw k..u clicked mine, i clicked yours :)

You Might Also Like

15 comments

  1. wahh..saya punya link ada. Terima Kasih ^_^

    ReplyDelete
  2. wahh favourite of the month tuuuu..tq..

    ReplyDelete
  3. uiks uiks! bertuah mana blog yang terpilih tuuu. hehe. bolehlah bw ke blog diorang nanti, hikhik

    ReplyDelete
  4. tahniah untuk yang bertuah ..

    *singgah isi tabung mr.nuff :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi click.:) akan ke blog awak untuk balas after this :D

      Delete
  5. Waa.. blog kite tersenarai ^_^ Tenkiu <3

    ReplyDelete
  6. Congratzz for being bloglisted..
    Hopefully I will be there in the future :)

    ReplyDelete
  7. yeah...ada lam senarai jugakk..salam kenal iola...

    ReplyDelete
  8. to all yang listed, your very most welcome..terima kasih pada anda juga sbenarnya sudi singgah dan tinggalkn jejak ;D keep in touch

    ReplyDelete

Featured Post

Followers