Slow VS None At All

1:01:00 AM

Assalamualaikum dan hi..
Berbalik kepada isu slow vs none..maksud nya connection net yang slow versus tiada connection terus.
apa pendapat korang?
Yang mana korang rasa lebih ok?





You Might Also Like

10 comments

  1. Betul. Slalu boleh berinternet kat klinik je.
    Memang gune sdri nyer.
    Tapi, line nye slow betul kat umah.
    Tension x sempat singgah n komen blog u olzzz.

    ReplyDelete
  2. Ni kalau boleh komen pun sebab tido umah mak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha,,saya ni pun boleh nak g jalan-jalan sebab tumpang hotspot abah :P..harapkan broadband sendri dah over limit pula

      Delete
    2. Tulah..cepat sangat terover limit.
      Ingat nak tukar line streamyx pulak. Yang tu je yang ok area rumah akak.

      Delete
  3. Haha ,, yang ini lawak .. betul jugakk ,, it's more better kalau tadhe internet brbanding slow

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kan..tak sakit hati and tak fikir banyak :P

      Delete
  4. CF pon stress sangat bila kuota internet habis. grrrrr.... nak tunggu dia laju semula punya lama. huhu

    ReplyDelete
  5. hahahahaah tkde intenet muka pasrah..
    time intenet sloww.. pehh muka buruknya lahaiii.. hikhik

    ReplyDelete
  6. heheee... stress kalo xda line internet tau...

    ReplyDelete
  7. due date bila? Huhu.. memang geram klu tak boleh online tp akak selamba tambah data terus 5gb...

    ReplyDelete

Featured Post

Followers