Projek DRESS BAJET

4:39:00 PM



Assalamualaikum dan hi girls ^^

pssst...
Mencari-cari dress yang cantik-cantik
tapi tak nak mahal-mahal sangat??
hihi..
well, try to look this closet.



Pelbagai jenis dress untuk mereka yang inginkan sesuatu yang berlainan
 serta jubah khusus untuk muslimah yang ingin kelihatan
anggun serta moden.
Blouse labuh muslimah pun ada.
Super duper adorable tau!






Harga??
Jangan risau !
Semuanya pasti menepati bajet serta cita rasa anda.

Jom! Singgah dan like..
Usha-usha dahulu mana tahu ada yang berkenan di hati ya!

ps: Baju raya dah beli ke? hihi..


You Might Also Like

3 comments

  1. baju raya sya jahit. tapi beli on9 risau x muat. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung la pandai jahit..teringin sangat nak belajar tapi tak berkesempatan. saya suka baju custom made, tapi sekarang ni banyak tailor xnak ambil dah huu..dah tu, makin naik pula harga.. kain dah mahal, upah nye pula.. :) setakat ni, dengan online saya masih boleh pakai lagi cuma kadang-kadang tangan tu la singkat plak..tangan saya pnjang dari normal hahaha alien

      Delete
  2. Great Post. You are having really Lovely Blog. Keep visiting my blog. I will too. Dear
    my blog new post up, click it & comment

    ReplyDelete

Featured Post

Followers