Korea Mali

11:00:00 AM

Assalamualaikum dan hi 

Hehe excited aku waktu hari dapat parcel dari Korean Skincare Online Shop on 25th Mac lepas.
hihi memang daebak!

Antara yang aku beli. Total cost kalau tak silap aku include postage RM178.
hihi berbaloi..

Etude House : AC Clinic Red Spot Balm..disediakan sekali scoop kecil dan mini foam cleanser
Skinfood Black Sugar Oil Cleansing dan Skinfood Gold Kiwi Serum serta Innisfree 1 minute lip scrub

Aku order ni lebih kurang less than two weeks sahaja. from Korea and then baru hantar pos laju ke rumah.
First time aku beli melalui Korean Skincare Online Shop ni..servis nya tip top dan mesra pelanggan.
i like <3 insyaallah kalau ada lagi batch order, nak order lagi..hoho..
outlet Skinfood kat kawasan aku ni bulan 8 baru nak buka..Etude plak dah tutup, kalau nak ,kena g seberang pulau. Innisfree aku tak tahu la ada ke tak kat sini..

**nanti aku nak update tentang pengalaman guna produk-produk ni. daebak!!

You Might Also Like

2 comments

  1. AC Clinic terbaik! hehehe...kat KL byk je Etude..tapi mahal murah la problem dia :D

    ReplyDelete
  2. betul tu :D beli kat online cam murah sikit. cuma kena tunggu..kalau tak sabar mmg kna p outlet juga la

    ReplyDelete

Featured Post

Followers