First Experience With Hazel Classic by Ashhannas

11:47:00 AM


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Pertama kali shopping di ashannas.
(Online je..)

I picked a tunic-liked blouse from hazel classic collection..
Teringin nak kaler milky rose...tp baru je buka website nye..(launch pukul 11 am)
Pukul 12 tu mostly kaler yang aku suka and with my size dah sold out... 
Aku memang sedang mencari blouse warna pink..jadi amik la pink tone yang lain.. rasanya nama scarlet pink.

Beli di website or melalui personal shoppers sangat berlainan. I am very sure all of you note this right.. tapi expectation aku, sepanjang beli melalui website dengan jenama lain..macam rinasalleh, poplook, shawlbyvsnow..dan sebagainya sangat smooth dan cepat..kalau bayar pagi..contohnya before 12 pm..insyaallah posting pun hari yang sama..dan sampai esoknya..(peninsular sahaja..kalau east malaysia 2 to 3 days).
Tapi untuk kali ni..macam susah sikit..maybe sistemnya berlainan.. aku beli hari Rabu..dan sampainya hari Isnin..hmm lewat juga.. mungkin ada problem namun kalau boleh pertingkatkan lagi agar lebih mesra pengguna dan tak susahkan hee..

Berkenaan baju nye pula..material macam lycra..well aku rasa i am more to moss crepe fan lagi..kalau moss crepe..memang kau tak yah iron kalau terdesak sangat sebab tak begitu nampak..tapi untuk material ni..kena juga iron sikit. Tambahan kalau warna cerah..memang obvious la orang tahu kamu ni malas iron ihihi.

Anyway memang sedap pakai hazel ni.. sesuai dengan skirt atau pants..
Nak beli lagi tak ? Hmm maybe not. Hee.. tak boleh lagi beat perasaan adore terhadap blouse Dania dari rinasalleh.. dah ada 5 pasang Dania hihi..

K until next shopping time pula.. 
Toodles ♡♡

You Might Also Like

0 comments

Featured Post

Followers