Pertandingan Saintis Muda

11:28:00 AM


Assalamualaikum salam sejahtera :)
ada masa ni boleh la nak update blog yan dah berkurun ni..huu sayang tak update.
 nak berkongsi aktiviti yang aku terlibat..first time sepanjang setahun lebih jadi guru ni..aku dipilih menjadi ketua hakim bagi pertandingan saintis muda 2016 peringkat bahagian.. nervous...ye la.. aku rasa baru je berkhidmat..huu memang menambah pengalaman baru..
Alhamdulillah..at least banyak yang membantu dan membimbing.



Sebagai ketua hakim, aku juga kena bagi ulasan di akhir majlis penutup.
Sepanjang penelitian, memang peserta-peserta kebanyakan tidak baca soalan dan langkah-langkah dengan betul. Semua nya terburu-buru nak mula eksperimen tapi prosedur tak baca..bahan-bahan dan apparatus pun tak disemak..itu kekuranganya..tapi ada juga yang bagus..sistematik dan teratur..dan sememangnya peserta seperti inilah yang selalunya dapat menjawab dengan baik.

You Might Also Like

3 comments

  1. wahhh bestnyeee.. nt blh usulkan kat sklh saye.. mane tau blh buat pertandingan mcm ni jgk.. hihi

    ReplyDelete
  2. anda di tag hihihi done menabung

    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/07/daehan-minguk-giveaway-by-siti-yang.html

    ReplyDelete
  3. wahh bestnya. teringat pulak zaman skola dlu2 (ง'̀-'́)ง

    ReplyDelete

Featured Post

Followers