#1 Jom Blogwalking 24jam

2:26:00 PM


Assalamualaikum dan hi ^^

Hari ni tiba-tiba rasa semangat nak blogwalking..
Tapi berikutan masalah spammers dekat shoutbox, buat aku rasa 
tak best pula blogwalk situ.
So, terfikir nak buat segmen blogwalking simple-simple sahaja.
Nak jenguk dan cari blog-blog baru yang aku tak sampai jejak lagi. hihi..
Saja nak tambah kenalan..at least boleh buat blogslist sementara. 

Tak kisah pun kalau tak ramai join. hee 
Jom? tinggalkan link di komen bawah ye.. :)
Tamat pada pukul  2.00 petang esok.

p.s : hee ini suka suka sahaja..tak perlu copy paste entry sume ye? nanti ada masa aku launch yang extra sedikit..ada rezeki ley beri gifts. :)

You Might Also Like

17 comments

  1. Assalamualaikum.. Saya newbie lagi.. ^___^
    http://rama-ramapelangicinta.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam ^^ hai.. welcome.. salam perkenalan

      Delete
    2. hai...salam perkenalan jugak ^___^

      Delete
    3. hai...salam perkenalan jugak ^___^

      Delete
  2. jom jom blogwalking .. hehe ~ :)

    http://keyranazleen.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. vroom vromm..nak drive ke blog cikmisi leen hehe

      Delete
  3. nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com
    jom singgah :D

    ReplyDelete
  4. jom singgah kalau suka join giveaway / contest http://twinkleeestar.blogspot.com/ ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah memang king of contest hehe :)

      Delete
  5. assalamualaikum, http://aadhirahfarhana.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam ^^ blog awak sangat cantik ^^

      Delete
  6. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/ ^_^

    ReplyDelete
  7. http://cikpuanfairul.blogspot.com
    salam kenal....

    ReplyDelete
  8. http://renohisweird.blogspot.com/

    ;D

    ReplyDelete
  9. hai.. bw here :)
    http://coquetgoddess.blogspot.com

    ReplyDelete

Featured Post

Followers